Skip to main content

Werken bij van Hoorne

Wij creëren geluk; bouw jij straks mee aan deze droomwereld?

Van Hoorne is al meer dan 20 jaar gerenommeerd specialist in de wereld van familie-entertainment in binnen- en buitenland. Met zijn medewerkers creëert de organisatie bijzondere belevenissen voor kinderen en hun (groot)ouders. Van Hoorne Studios hanteert een 360-gradenvisie, van theatervoorstellingen, tv-programma's en events tot parkentertainment, merchandising, licensing, een eigen themapark én vakantiepark.

Maak jij straks deel uit van Van Hoorne Studios?

We create a lifetime of memories!

Blijven verrassen, verwachtingen overtreffen en dromen laten uitkomen... bij Van Hoorne Studios komen onze gasten altijd op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht is hierbij dé sleutel tot succes. Dat komt terug in alle aspecten van het bedrijf, tot in het kleinste detail. Iedere keer opnieuw, bij elk product. Met het oog continu gericht op zijn doelgroep zorgt het bedrijf niet alleen voor een sterke binding met de gasten, maar creëert het zo ook die onvergetelijke momenten die je voor altijd bijblijven.

Onze missie
Met ons toegankelijk, kwalitatief hoogwaardig familie-entertainment én excellente gastvrijheid creëren wij onvergetelijke geluksmomenten voor alle kinderen en hun (groot)ouders; op iedere plek en elk moment.

Onze visie
Onbegrensd verblijden, verrassen en verwonderen in de wereld van familie-entertainment.

Van Hoorne Studios

Van Hoorne Studios

Het moederbedrijf is gevestigd in Molenaarsgraaf, waar collega’s elke dag werken aan het creëren van een droomwereld van geluk. Vanuit hier worden jaarlijks diverse familievoorstellingen geproduceerd, zoals onze sprookjesmusicals en voorstellingen van Peppa Pig, Fien & Teun, Woezel & Pip en meer! Naast het produceren van theatervoorstellingen houden de collega’s van Van Hoorne Studios zich ook bezig met het ontwikkelen van onze merken en parken, organiseren we events en maken we content voor bijvoorbeeld televisie of de bioscoop. 

Familie Resort Molenwaard

Familie Resort Molenwaard

Familie Resort Molenwaard is een vakantiepark waar bezoekers stappen in de gastvrije beleveniswereld van Fien & Teun, Stip de Pony, Mike & Molly en Woezel & Pip. Onze collega’s hier doen er alles aan om voor onze gasten hun droomvakantie te realiseren. Zo kunnen ze genieten van volop entertainment, een magische parade, zich laten verwennen in onze horecagelegenheden en wordt het park erg gewaardeerd vanwege de schone en nette omgeving.

Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaren onze bezoekers hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun, nemen ze mee en laten ze van alles zien over hun boerderij. Van het rijden op trekkers, tot het knuffelen met de liefste dieren en diverse parkshows. Onze collega’s doen er alles aan om het leukste dagje uit te bezorgen. En dat lukt goed, want al 5 jaar op rij is de Avonturenboerderij uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid-Holland!

Van Hoorne Shop

Van Hoorne Shop

De Van Hoorne Shop is dé online speelgoedwinkel van de merken als Fien & Teun, Mike & Molly en Stip de Pony. Onze collega’s maken het mogelijk voor kinderen om beleveniswerelden te creëren en plezier te maken met hun favoriete idolen. Zo maakt Van Hoorne Shop van speelgoed een belevenis! 

Stoeterij Molenwaard

Stoeterij Molenwaard

Stoeterij Molenwaard richt zich op het faciliteren van toeristische en recreatieve activiteiten in de Alblasserwaard en op de fokkerij van Vlaamse en Friese paarden. Hier kunnen bezoekers zich laten verrassen door de wereld van paarden en pony’s. Onze collega’s houden zich hier dagelijks bezig met het verzorgen van de pony’s, het onderhouden van de stallen en natuurlijk het verzorgen van de excursies op de Stoeterij.

Theater Auf Tour

Theater Auf Tour

Van Hoorne Studios is ook actief in Duitsland. Onder de naam Theater Auf Tour toeren wij door heel Duitsland met theaterproducties van populaire merken als Brandweerman Sam en Peppa Pig. 

Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin

Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin

Op dit moment werken wij hard om het huidige vakantiepark Familyland in Hoogerheide om te toveren naar het volledige gethematiseerde park 'Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin'. Naar verwachting gaat dit park in 2026 open. Tot die tijd kan je bij ons verblijven op het huidige vakantiepark Familyland. Bij Familie Resort en Avonturenpark De Tovertuin stappen families straks in de wereld van Woezel & Pip en kunnen zij genieten van verschillende attracties én blijven slapen in een van de accommodaties.

Van Hoorne DNA 

Al vele jaren geleden is het Van Hoorne DNA ontwikkeld. Een combinatie eigenschappen van waaruit iedere medewerker binnen Van Hoorne Studios handelt. Jaarlijks kiezen onze medewerkers de collega die het meeste Van Hoorne DNA in zich heeft en dit om weet te zetten in een unieke prestatie, waarbij de gast in alles centraal staat.   

Trots

Trots: Wij zijn trots. Op onze successen, onze creaties, onze ontwikkelingen, ons team, ons bedrijfskarakter en onze werksfeer, maar vooral trots op wat we doen binnen de organisatie. Hier voelen we ons thuis. 

Inspireren

Inspireren: Wij inspireren, verlangen naar meer. We prikkelen jouw fantasie, vangen je aandacht en betoveren je dromen. Samen creëren we het verhaal dat het bedrijf wil vertellen aan de buitenwereld.

Streven naar het beste

Streven naar het beste: Wij streven naar het beste. Het hongerige gevoel naar meer, naar altijd maar beter. De beste service voor onze gasten, beste samenwerking met onze relaties, beste kwaliteit van onze producten... Streven, met lef en zin, naar het ultieme eindresultaat.  

Enthousiasme

Enthousiasme: Wij zijn oprecht, ongeremd en hebben aanstekelijk enthousiasme. Je vindt het in ons oogcontact en je ziet het in onze lichaamstaal. We hebben er weer ontzettend veel zin in; een nieuwe dag om dromen uit te laten komen.  

Gastvrij

Gastvrij: Wij zijn gastvrij. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich welkom voelen. Door onze oprechte aandacht, representativiteit en inlevingsvermogen voelt iedere gast zich bijzonder, zelfs uniek. Zo overtreffen we alle verwachtingen van onze gasten en creëren onvergetelijke momenten.  

Positief

Positief: Wij zijn positief. Vriendelijkheid, vrolijkheid en gezelligheid brengen alle medewerkers dagelijks op de werkvloer. Zo worden wij ook wel gezien als de eeuwige optimisten. We zien volop kansen, geen beperkingen. Samen bouwen we aan het geluk van onze gasten.  

Onderscheidend

Onderscheidend zijn: Wij zijn onderscheidend. Anders, uniek... dat zijn wij. Met ons karakter en kwaliteiten leveren we op eigen wijze een bijdrage aan Van Hoorne Studios. Een bijdrage aan de kracht van het bedrijf: de diversiteit van persoonlijkheden met dezelfde missie.  

Energiek

Energiek: Wij zijn energiek. Vol energie, met goede moed en opgewekt, gaan wij aan de slag met elke nieuwe uitdaging. Onze gedrevenheid is voelbaar, en onze energie is aanstekelijk... voor zowel onze gasten als elkaar.   

Plezier

Plezier: Wij hebben plezier. Wij beleven het, voelen het en geven het door. Een twinkeling van pret in onze ogen zorgt voor de lach op het gezicht van onze gasten. Een onbetaalbaar gevoel voor hen, en voor onszelf.