Skip to main content

Groei door bij Van Hoorne Studios

In samenwerking met Cosmo biedt Van Hoorne Studios een unieke mbo-opleiding, bol niveau 3 of 4, aan op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Tijdens jouw opleiding ben je dan gegarandeerd van een stageplek binnen Van Hoorne Studios en kan jij bij ons ervaring opdoen in de wereld van familie-entertainment. Lijkt het jou leuk om te zingen, dansen, acteren en nog meer? Lees dan snel verder en ontdek of deze opleiding bij je past!

De opleiding

De opleiding die verbonden is aan Van Hoorne Studios bij de Cosmo Academy is Entertainment & Performance op niveau 3 (zelfstandig medewerker) en niveau 4 (leidinggevende). Tijdens de opleiding leer jij hoe je een professional wordt die samen met het team het verschil maakt in de ervaring van gasten. Gedurende de drie jaar van jouw opleiding krijg je zowel theorie- als praktijklessen waarbij er veel waarde wordt gehecht aan het zelf ervaren en doen.

Door deze samenwerking tussen Van Hoorne Studios en Cosmo maken de studenten direct kennis met de praktijk. Je volgt lessen op school, maar krijgt ook workshops door de professionals van Van Hoorne Studios. Hoe leuk is dat!

Meer weten? Bekijk de inhoudelijke informatie van de opleidingen hieronder.

Uiteraard is het ook mogelijk bij Van Hoorne Entertainment stage te lopen wanneer je niet een van de opleidingen van Cosmo volgt. Kijk voor openstaande stageplaatsen bij onze vacatures.